
- 1 κρεμμύδι
- 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
- 1 κονσέρβα τοματάκια
- 1/4 φλυτζάνι λάδι
- 1 κότα
- 1/4 φλυτζάνι κρασί
- αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες / Εκτέλεση
-Πλένετε την κότα και την τρίβετε με μία λεμονόκουπα
-Βάζετε το λάδι να κάψει
-Προσθέτετε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί
-Προσθέτετε την κότα και τσιγαρίζετε, όσο μπορείτε
-Σβήνετε με κρασί και προσθέτετε την ντομάτα και τον πελτέ
-Αλατοπιπερώνετε
-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει, μέχρι να μείνει με τη σάλτσα της
Comments are closed