
- 6 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο
- 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 3 φρέσκιες ντομάτες
- 1/2 πακέτο κριθαράκι
- 1 κιλό μοσχάρι
- 5 φλυτζάνια νερό
- αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες / Εκτέλεση
-Αλατοπιπερώνετε το κρέας
-Τρίβετε στον τρίφτη τις ντομάτες
-Βάζετε το κρέας στο ταψί
-Προσθέτετε το βούτυρο και τη μισή ποσότητα ντομάτας
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο έως να ροδίσει και να μισοψηθεί
-Προσθέτετε το νερό και την υπόλοιπη ντομάτα και μόλις βράσουν ρίχνετε το κριθαράκι και ανακατεύετε που και που να μην κολλήσει
-Σερβίρετε με κεφαλοτύρι
Comments are closed