Loading...
 Start Page

Εταιρεία

Μήνυμα Χρήστου Γιαλιά

Από μικρό παιδί οι γονείς μου με μάθαν να εκτιμώ το φαγητό πού 'τρωγα! Απ' όσο θυμάμαι, ποτέ δεν μας έλειψε, αλλά τό 'χαμε λιγοστό με κόπο και σκληρή δουλειά. Η κα Μαρία μού λέγε:
«Χρήστο παιδάκι μου, πάντα να πονάς ό,τι βγάζει η γη, αλλά και ότι ζει απ’ αυτήν! Ο Θεός τα δίνει για όλους και πρέπει όλοι μας να ζήσουμε από αυτά» Πάντα λοιπόν τό 'χα κρυφό όνειρο να κάνω την δική μου φάρμα, δίπλα στο σπιτικό μου. Με τα δένδρα μου, τα ζαρζαβατικά μου, αλλά και τα ζώα μου. Νά 'μαι ανεξάρτητος βρε αδερφέ!

Αφού ο Πανάγαθος με βοήθησε, το 2012, μες στη κρίση, μού 'ρθε η ιδέα:
«Γιατί να μην το κάνω μπίζνα;»

Κι έτσι γεννήθηκε η «Φ. Κατερίνα»!

Το όνομα ήρθε από την γυναίκα μου που κι αυτή κατάγεται από φτωχή οικογένεια κι ήταν η πρώτη που με ενθάρρυνε να προχωρήσω. Έτσι τη συμβουλή της μάνας μου την έκανα πραγματικότητα. Ξεκίνησα με το κοτόπουλο και τώρα που ωρίμασε προχωρώ με τα κατσίκια και τα πρόβατα. Και συνεχίζουμε, με την βοήθεια του Θεού!

Όραμα

Η Ελληνική μας παράδοση, απ’ αρχαιοτάτων, πάντα δίνει σημασία στην διατροφή του ανθρώπου. Η «Φ. Κατερίνα ΜΟΝ. Α.Ε.Β.Ε» θέλουμε να είναι συνυφασμένη με την υγιεινή, ποιοτική παραδοσιακή κουζίνα της χώρας μας, επιβεβαιώνοντας την διατροφική υπερτερότητα της Μεσογειακής περιοχής μας. Όλα μας τα προϊόντα θέλουμε να τηρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές παραγωγής αλλά και επεξεργασίας τους, με σκοπό να αποτελούν την πρώτη επιλογή του επαγγελματία εστιάτορα αλλά και της Ελληνίδας νοικοκυράς. Τόσο όλες οι μορφές του κρέατος τα οποία παράγουμε ή και προμηθευόμαστε και επεξεργαζόμαστε, μαζί με την διάθεση του ιδιοπαραγώμενου γάλακτος, καθώς και των τυροκομικών προϊόντων μας, θα μας καταστήσουν μια σημαντική πρότυπη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας, μεταποίησης και διάθεσης προϊόντων κρέατος & γάλακτος και προϊόντων / υποπροϊόντων αυτών.

Φιλοσοφία

Όλοι μας στην «Φ. Κατερίνα ΜΟΝ. Α.Ε.Β.Ε» σεβόμαστε την Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα μας. Ταυτόχρονα ακολουθώντας τις ανάγκες και τις τάσεις της εποχής μας, θέλουμε τα προϊόντα μας αλλά και τα παράγωγά τους να φτάνουν πάντα φρέσκα και στην ποιότητα που θέλουμε οι πελάτες μας.

Εργαζόμαστε καθημερινά από την παραγωγή έως και την διανομή & πώληση να εξασφαλίσουμε τα καλλίτερα προϊόντα μέσα από ανταγωνιστικές τιμές. Τόσο τα πρότυπα καταστήματά μας (delicatessen / boutique) κρεάτων, όσο και οι άνθρωποί μας ενημερώνουν και διασφαλίζουν την ποιότητα του εκάστου προϊόντος μας από την πρώτη φορά και για κάθε φορά!

Στρατηγική

Η «Φ. Κατερίνα ΜΟΝ. Α.Ε.Β.Ε» ξεκίνησε το 2012 με την δημιουργία δύο ιδιόκτητων μονάδων πτηνοτροφείου με όλες τις αναγκαίες υποδομές, συνολικής έκτασης περίπου 2.500μ2. εντός συνολικής περιφραγμένης έκτασης πλέον των 50.000μ2 στην Μάνδρα, Αττικής.

Έχοντας ως βάσει αυτές, σήμερα ξεκινά παράλληλα την δημιουργία της 1ης κτηνοτροφικής της μονάδας, στην Αττική, δυναμικότητας έως 860 αιγοπροβάτων αρχικά και η οποία θα φτάσει τα 2.500 ζώα μαζί με την νέα εγκατάσταση που ήδη σχεδιάζεται και θα έχει ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 1-2 ετών. Μεσοπρόθεσμα υπάρχει πλάνο δημιουργίας μιας επιπλέον κτηνοτροφικής μονάδας στον Ν. Τρικάλων, εντός των 1.200 στρεμμάτων τα οποία θα εκμισθώσει. Σκοπό αυτού είναι, αφενός η ανάπτυξη της παραπάνω πρωτογενούς κτηνοτροφικής μονάδας της Αττικής, αφετέρου της δημιουργίας αυτόνομης μονάδας καλλιέργειας όλων των συστατικών σιτηρεσίου (καλαμπόκι, τριφύλλι, κλπ.) για τα κοτόπουλα, αλλά και τα αιγοπρόβατα.

Το πλάνο αυτό έρχεται και πλαισιώνεται από ένα δυναμικό πλάνο δημιουργίας νέων boutique κρεοπωλείων εκτός των υπαρχόντων σε Αττική και σε άλλα σημεία της Ελλάδος αλλά και στο Εξωτερικό (Ιταλία, Αλβανία κλπ.).

Copyright © 2021 - 2024 FARM KATERINA